HSS sószórók

Terheléstől függően tehergépkocsira szerelhető szórógépek használhatóak száraz só, homok, zúzalék, salak és keverékek szabályozott kiszórására, de akár nedves szórásra is alkalmasak. A vegyszertartályok saválló lemezből készülnek. A szalagos kihordószerkezet hidraulikus hajtással működik. A szórásmagasság, illetve a szórásszélesség is állítható. A szórásmennyiség 5 gr-tól 50 gr-ig szabályozható, akárcsak a szóráskép, mely szimmetrikus vagy jobbra-balra egyoldalas képet mutathat.
 
Szerelvények, melyek bármikor felszerelhetők:

~     Lenyitható ponyva a tartály felett és védőrácsozat.

~     Villanymotoros állóhelyzeti-hidroelektromos gyors kihordószerkezet.
~     Állítható magasságú tartólábak gyors fel- és leszereléshez.
~     Szórásmennyiséget szabályozó szerkezet a vezetőfülkében (távvezérléssel vagy elektromos távvezérléssel).
~     Nedvesítő-berendezés, mely a száraz szórással egyidőben magnézium-hidroxid oldatot, vagy nátrium-klorid vizes oldatot (sóoldat), vagy csak jégoldó, esetleg deresedést, gátló sóoldatot is adagol. A nedvesítő-berendezés tartályai rozsdamentes acélból készülnek.
~     Kiképzés konténerszállító járműcsatlakozáshoz.

A szórógépek rendelkeznek TÜV bizonyítvánnyal, illetve 2 éves garanciával.Vállaljuk a pótalkatrész-ellátást 12 évig, valamint az állandó 24 órás szervizszolgálatot.Az átadásra a gyártó veszprémi telepén kerül sor, ahol a szórógépet a hordozó járműre felszerelve kapja a vásárló. Itt történik a kezelőszemélyzet oktatása, valamint lehetőséget biztosítanak közúti gyakorlatozásra is.