CPA-3000DELTA Kétszárnyú hóeke

A jól bevált és az országban elterjedt CPA típus, tehergépkocsira szerelhető új változata, mely egyesíti a hagyományos nyitóeke, az elfordítható egyszárnyú hóeke és a zárólapos hóeke előnyös tulajdonságait.
A hóeke két egyenlő részből állóközépen elforduló palásttal rendelkezik, melyek távvezérléssel menetközben külön-külön elfordíthatók. Az előre fordított palástokkal hógyűjtőeke, a hátra fordított palástokkal nyitóeke, míg az egy irányba fordított palástokkal oldalra dolgozó hóeke. Képes menetközben a vezetőfülkéből irányítva jobbra vagy balra eltolni, valamint útkereszteződésben, úttorkolatban összegyűjteni, illetve igény szerint jobbra vagy balra lerakni a havat.A hóeke 6 részből álló külön működő biztonsági élekkel van ellátva, melyek aknafedél vagy egyéb akadályok előtt hátrahajlanak, és automatikusan visszaállnak. A hóeke a hordozójármű elejére szerelt gyorscsatlakozó homloklaphoz kapcsolódik, melyre bármikor 5 perc alatt fel- és lekapcsolható.
A hóeke teljesen összeszerelt, üzembe helyezett állapotban kerül átadásra a gyártó veszprémi telepén, ahol a gépkezelők kioktatását és gyakorlatozását is biztosítják.
E típus már többszörösen bizonyította sokoldalú használhatóságát és megbízhatóságát.